Защо САЩ нападат сирийския народ, а не „Диктатора“

Историята се пише от победителите – това е првило, което следва човечеството, откакто се пише история и тя се представя на следващите поколения. Подобно правило важи и за новините – Който държи Още »

Внимание, България е завладяна от империите!!!

Вече минаха много години откакто вървим по пътя на „светлия“ Запад с надеждата за по-светло бъдеще, с надеждата, че и ние ще живеем със стандарта на австрийци, германци или французи. Обещаваше ни Още »

На 5 март 2013 година светът загуби Уго Чавес

След дълго боледуване и борба с рака светът загуби един идеалист, който превърна първо страната си в по-добро място, а след това разпространяваше идеите за по-добър живот сред други бедни държави. Президентът Още »

Да има ли мажоритарни избори

Протестите от началото на 2013 започнаха с искане за ниски сметки за тока, като различни хора предлагаха начини за постигане на целите. Всякакви хора и организациисподеляха виждането си за понижаване на цената Още »

Цени на тока в Европа

След дългите спекулации, че плащаме повече или по-малко за ток от останалите граждани на Европейския Съюз можем да дадем яснота относно цените на тока в Европа с препрадка към сайта на Eurostat: http://appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/show.do?dataset=nrg_pc_204&lang=en Още »

 

Карта на България

karta

Много често се налага да търсим картинка на карта на България. Тук представяме една карта на България, която е с достатъчно високо качество и е добре позната на хората. Това е пътна карта на България, показани са пътищата, магистрали и железопътни линии в България.

 

 

 

Карта на България

Карта на България

 

Карта на България
32 votes, 4.97 avg. rating (99% score)

2 Responses to Карта на България

  1. [...] блог освен карта на Пловдив също можете да откриете и карта на България. Карта на Пловдив Tweet#call_to_action h4{padding:0px 5px;} Карта на [...]

  2. [...] една много интересна картинка на детска карта на България с туристическите обекти в страната. В тази карта на [...]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>