9 май не е празник само на Русия

Много хора са прави да твърдят, че 9ти май е празник не само за СССР/Русия, а е празник за всички държави. На тази дата завършва най-кървавата война в историята на човечеството с Още »

Защо САЩ искат да нападат сирийския народ, а не „Диктатора“

Историята се пише от победителите – това е првило, което следва човечеството, откакто се пише история и тя се представя на следващите поколения. Подобно правило важи и за новините – Който държи Още »

Внимание, България е завладяна от империите!!!

Вече минаха много години откакто вървим по пътя на „светлия“ Запад с надеждата за по-светло бъдеще, с надеждата, че и ние ще живеем със стандарта на австрийци, германци или французи. Обещаваше ни Още »

На 5 март 2013 година светът загуби Уго Чавес

След дълго боледуване и борба с рака светът загуби един идеалист, който превърна първо страната си в по-добро място, а след това разпространяваше идеите за по-добър живот сред други бедни държави. Президентът Още »

Да има ли мажоритарни избори

Протестите от началото на 2013 започнаха с искане за ниски сметки за тока, като различни хора предлагаха начини за постигане на целите. Всякакви хора и организациисподеляха виждането си за понижаване на цената Още »

 

Строителни фирми

В България има стотици строителни фирми. В последните 20 години строителството получи своя бум. Реституцията даде на много хора земи, които някога са били получени от техните родители, баби и дядовци благодарение на влиянието им в Царска България.

Така в страната ни се издигнаха много жилищни сгради построени срещу обезщетение за собствениците на земята и чрез кредити за строителните фирми. Докато в София се строят много офис сгради и собствениците дават офиси под наем в столицата, то най-големият град, в който се забеляза този начин на строителство срещу обезщетение е Пловдив. Строителните фирми в Пловдив са добили голям опит в строителството срещу обезщетение.

Районите Централен, Южен и Северен са най-променените в Пловдив. Там почтии не са останали от старите еднофамилни къщички с дворове. Изключение правят най-централните квартали на града, където все още се срещат такива от старите сгради. Собствениците на новите жилищни сгради в града дават под наем или продават апартаменти в Пловдив.

Строителните фирми във Варна и Бургас застрояваха черноморието с хотели, от които голяма част може би няма да имат голямо бъдеще.

Строителни фирми
13 votes, 5.00 avg. rating (99% score)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>